Categories: Ostokohteet
      Date: tammi 17, 2011
     Title: 17.1. 2011 Concorde Travel Group ja Villlage Center yhteistyöhön

CTG - Concorde Travel Group on suomalaisten yksityisten matkatoimistojen muodostama yhteenliittymä. Ketjuyhtiö tuottaa jäsenilleen monia palveluja, joiden tarkoituksena on edistää liiketoimintaa, monipuolistaa tuotevalikoimaa ja parantaa palvelua - asiakkaiden eduksi.Village Center ja CTG ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joten Village Centerin majoituksia ja muita matkapalveluita voi nyt varata vaivattomasti ammattitaitoisen matkatoimistoketjun kautta kaikkialla Suomessa.

 

Koordinoidut hankinnat, koulutus ja yhteistyö päämiesten kanssa tuo kiistattomia etuja niin kuluttaja kuin yritysasiakkaillemme. Matkatoimiston rutiinit ja muut työt helpottuvat ja asiakkaiden palveluun jää enemmin resursseja. Keskitetty asioiden hoito päämiesten kanssa tuo taloudellista hyötyä niin päämiehille kuin ketjuun kuuluville matkatoimistoillekin. Viime kädessä ketjun hyödyt koituvat asiakkaidemme eduksi - parempana palveluna ja kilpailukykyisempinä hintoina.

Concorde Travel Group palvelee teitä seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Haukipudas, Helsinki, Helsinki, Helsinki, Hollola, Hyvinkää, Kalajoki, Kankaanpää, Kokkola, Kempele, Kotka, Kuopio, Kurikka, Lappeenranta, Mikkeli, Nummela, Oulu, Outokumpu, Pori, Rauma, Salo, Siilinjärvi, Soini, Tampere, Turku, Uusikaupunki, Vaasa ja Ylivieska.