Ostovaihtoehdot


Asuntoja jokaiseen lähtöön

 

Haluatko lähteä lomalle tai oleskella pidempiäkin aikoja Ranskassa? Etsitkö uusia, mielenkiintoisia sijoituskohteita? Village Center toimii yli 30 vuoden kokemuksella ja laadukkaasta uudistuotannosta voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon joko ympärivuotiseen käyttöön, kakkosasunnoksi tai loma-asunnoksesi Ranskassa.

 

Omistusasunto

 

Village Centerin asuntovalikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon joko ympärivuotiseen käyttöön tai omaksi ja perheen loma-asunnoksi. Ostaessasi asunnon Ranskasta, tapahtuu se melko pitkälle samaan tapaan kuin Suomessakin eli valmis asunto luovutetaan ostajalle kalustamattomana, kiinteistön kuluja ovat yhtiövastike, kaasu, sähkö, vesi jne.

 

Leaseback - osta asunto ja jätä se edelleen vuokrattavaksi

 

Ranskassa yleinen asunnon ostamismuoto on ns. Leaseback- sopimus. Tämä on vaihtoehto sinulle joka käytät asuntoa vain osan vuotta esimerkiksi lomaillessasi. Village Center huolehtii asuntosi ylläpidosta ja vuokrauksesta muuna aikana. Leasebackin etuna on myös se, että kauppahinnasta Ranskan valtio palauttaa ostajalle arvonlisäveron (20,0 %).

 

Kiinnostuitko?

Lue lisää asunnon ostamisesta ohjeellisesta  osto-oppaastamme. Siihen on koottu keskeista tietoa asioista, joita sinun tulee ottaa huomioon harkitessasi asunnon ostoa Ranskasta sekä eri ostovaihtoehdot. Siihen on kerätty eri ajanjaksoilta tietoja ja osa tiedoista on voinut muuttua kuten Ranskan arvonlisävero nousi (alv) 19,6%:sta ja on nyt 20,0%. Nomad kortin etuudet ovat hieman muuttuneet jne. ja leaseback vaihtoehtoja on useita erilaisia. kuitenkin osto-opas auttaa ymmärtämään kaupan rakenteelliset perusasiat, vaikka joitkin yksityiskohdat ovat voineet muuttua vuosien varrella.


Myytäviin kohteisiin pääset tutustumaan tästä