Ranska-linkkejä

 

Ranska on maailman suosituin matkailumaa ja siellä vierailee yli 80 miljoona matkailijaa vuosittain. Parhaiten tutustut Ranskan eri osiin Ranskan valtion matkailutoimiston internetsivuilla.

Sud de France Languedoc-Roussillon paljon tietoa, klick tästä.

 

klick France Guide 2019

 

Olemme koonneet tälle sivulle hyödyllisiä linkkejä niiltä alueilta, joille Village Center Patrimoine rakentaa uusi asuntoja.

 

Languedoc-Roussillon

 

Languedoc- Roussillon on paitsi Groupe Promeon kotipaikka, myös alue, jolle suurin osa uusista kohteista rakennetaan. Alue on ilmastoltaan Välimerellisen leuto ja siellä on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa. Sijainniltaan Languedoc- Roussillon on mielenkiintoinen, sillä sieltä on lyhyt matka esim. Barcelonaan tai Ranskan Rivieralle.

 

Languedoc- Roussilloniin on hyvät yhteydet kaikkialta Ranskasta sekä lentäen että luotijunalla. Suomesta on suorat lennot Pariisiin sekä Nizzaan, joista pääsee joustavasti jatkamaan matkaa Languedoc- Roussilloniin.

video

video

Klikka alla olevaa linkkiä, se vie nettisivulle joka on Languedoc - Roussillon maakunnan virallinen sivusto ja siellä on paljon tietoa kuvia ja vidoita aluseesata. 

linkki

 

Languedoc Roussillon esittelyvideo

 

 

Alla mielenkiintoisia esitteitä eri kohteista, klikkaa ja katso klick

esim esite Séte ....................   klick Séte

Katso myös muiden alueiden esittet ja sivut klikkaa alla olevia esitekuvia pääset ko. sivustoille.