Matkalle

 

Ranskaan on Suomesta hyvät yhteydet. Finnair, Air France , Blue1  ja EasyJet lentävät suoraan Pariisiin ja Nizzaan ympäri vuoden. Air Francella on tiheä kotimaan lentojen verkko ja luotijuna TGV vie sinut perille kaikkialle Ranskaan nopeasti.

Yhteistyömatkatoimistomme toimivat koko Suomen alueella ja ovat asiantuntijoita kaikissa matkajärjestelyissä.

 

Nordic Ferry Center Oy on yksityinen suomalainen matkatoimisto, jonka toiminta perustuu yli 50 vuoden kokemukseen matkatoimistoalalla. Nordic Ferry Centeriin kuuluu myös OK-Matkat, josta saat opastettuja kaupunki- ja elämyslomia. Nordic Ferry Center on lisäksi SF-Caravanin jäsenien matkailupalveluihin erikoistunut suomalainen matkatoimisto.

 

CTG - Concorde Travel Group on suomalaisten yksityisten matkatoimistojen muodostama yhteenliittymä. Kts Ketjuyhtiö tuottaa jäsenilleen monia palveluja, joiden tarkoituksena on edistää liiketoimintaa, monipuolistaa tuotevalikoimaa ja parantaa palvelua - asiakkaiden eduksi.

CTG - Concorde Travel Group palvelee teitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Haukipudas, Helsinki, Forssa, KirkkonummiKokkola, Kempele, Kotka, Lappeenranta, Nummela, Oulu, Outokumpu, Pori, Salo, Soini,  Uusikaupunki, Vaasa ja Ylivieska.