Asunnon osto Ranskasta

 

Katso myytävien kohteiden lista tästä


Asunnon ja kiinteistön osto on tarkoin määritelty lainsäädännöllä Ranskassa, joten asunnon osto on erittäin turvattua ostajan kannalta. Kaikissa kaupoissa toimii valvovana virkamiehenä notaari, joka valvoo, että kauppakirja täyttää Ranskan lain määräykset, valvoo käsirahan maksamisen ja sen, että rakentamisen vaihe vastaa kauppahinnan maksuohjelman mukaista erää ja kerää ja tilittää kauppaan liittyvät maksut ja verot . Notaarin tehtävänä on huolehtia siitä, että kaikki kaupan vaiheet tehdään lain säätämässä järjestyksessä.

 

Kaupan turvallisuutta lisää myös se, että rakennuttajalla tulee olla pakolliset vakuudet ja vakuutukset, jotka takaavat rakennusten valmistumisen sovitussa aikataulussa.

 

Ostoprosessi tiiviisti

 

Ostoprosessin kaikki vaiheet on määrätty lailla Ranskassa, joten hyvin säädelty prosessi saattaa olla suomalaiselle ostajalle aluksi vieras. On syytä todeta, että ostoprosessi on erittäin suoraviivainen ja sen tarkoituksena on suojata ostajan oikeuksia.

 

 

 

Osto-oppaasta lisätietoa


Olemme koonneet osto-oppaaseemme keskeisiä asioita, jotka on hyvä tietää asunnon ostamisesta Ranskassa. Oppaassa kerrotaan lisäksi eri ostovaihtoehdoista, rahoituksesta Ranskassa sekä paljon muuta hyödyllistä. Lataa opas tästä


Katso vaihtoehtoiset ostotavat täältä