La Dune

Chemin de l'oranger 34410 Sérignan

La Dune sijaitsee 5-10 minuutin matkan päässä rannalta. Tässä kohteessa voit yhdistää korkeatasoisen asumisen ja nauttia luonnosta ja harrastaa. Voit ostaa asunnon ja jättää sen vuokrattavaksi Leaseback- ohjelmaan, jolloin saat arvonlisäveroedun (alv 20% palautus) ja taatun vuokratuoton asunnollesi.

Asunnot ovat hyvin varusteltuja ja täysin kalustettuja.

Monipuolisiin palveluihin kuuluvat vastaanottopalvelu ja alueen vartiointipalvelu, kiinteistöllä on oma puutarhanomainen uima-allaspiha-alue, leikkipuisto perheen pienimmille sekä, aamiaishuone, automaattinen pesula ja siivous.

Kaikki huoneistot ovat keskuslämmitettyjä. Huoneistoja on 1-2 hengelle 40 kpl ja 2-4 hengelle 80 kpl koot 25m2- 56m2 + parveke ja pihaterassi. Huoneistot ovat kaksitasoisia jossa on toisessa kerroksessa makuuhuoneet ja parveke ja ensimmäisessä on olohuone keittiä ja muut tilat sekä oma piha ja parkkipaikka.

 

Huoneistoja: 120 kpl,

Valmistuu: 30.06.2018

Chemin de l'oranger  34410 Sérignan

 

Takaisin myytävien kohteiden luetteloon

 

Klikkaa karttaa, niin pääset alueen matkailutoimiston internetsivuille.
Pähkinänkuoressa 
KauppatapaLeaseback, tuotto 4,2 %
HuoneistotYksiö, kaksio
HintaAlk. 107.226 euroa sis. arvonlisäveron (20%) 

Alue ja sijainti

Sérignan on viehättävä 2500 hengen pieni kaupaunki välimeren rannalla, josta Cataloniaan Espanjaan on vain alle tunnin matka. Upat hiekkarannat ja oma pienvenesatama.

 

Yhteydet

Autolla :A9 ja A75

Lentäen: 20 minuuttia Béziers-Vias lentokentältä ja 50 minuuttia Montpellierin lentokentältä josta päivittäiset lennot Pariisiin ja Lyoniin jne....

Kartta ja lisäinformaatiota