Villa Chartreux

MARSEILLE

MARSEILLE on Ranskan toiseksi suurin kaupunki jossa asuu n. 860.000 asukasta ja Marseilen suuralueen väestömäärä on noin 1,65 milj. henkeä. Marseille on myös suuri satamakaupunki, jossa aurinko paistaa 320 päivää vuodessa. Se on yksi Ranskan suoistuimmista matkailukohteista jossa vierailee yli 5 milj. kävijää vuodessa.

Rakenuksessa on 42 asuinhuoneistoa alkaen yksiöistä aina 5 huoneen huoneistoiksi asti. Kiinteistössä on hissi ja parkkihalli alakerrassa. Sijainti on hyvä vain 200m metropysäkille. Palvelut ovat lähellä ja mm. Le Dôme viihdekeskus lähietäisyydellä.

Kiinteistössä on 9 kerrosta + katutason tilat.

Vielä jäljellä olevat huoneistokoot ovat kokoluokassa 44m2 - 60m2. Huoneistoihin kuuluu autopaikka kiinteistön alakerran autohallissa.

 

Huoneistoja: 42 kpl

Valmistuu: 30.9.2016

Villa Chartreux
23 Boulevard Maréchal Juin
13004 MARSEILLE

 

Takaisin myytävien kohteiden luetteloon
Pähkinänkuoressa 
KauppatapaOsto
HuoneistotYksiö, kaksio, kolmio
HintaAlk. 171.110 euroa sis. arvonlisäveron 

Alue ja sijainti

Marseileen pääsee lentäen, kentätä nimi on Marseille Marignane International Airport ja sieltä kohteeseen on vain n. 30 minuutin matka. Kenttä on 4:ski suurin Ranskassa, josta lähtee 25 lentoa päivittäistä Pariisiin, lentoaika noin tunti ja 20 minuuttia.  Kentältä pääsee 20 Ranskan kaupunkiin sekä siletä on suorat lennot 66 ulkomaankaupunkiin 20 maassa.

Kaupungin satama on suuri ja No.1 Ranskassa sekä välimeren alueella.

Yhteydet

Autolla: Marseileen pääsee 3 moottoritietä jotka yhdistävä Espanjan, Italian ja Pohjois-Euroopan.

Junalla: TGV Pariisi / Marseille on 17 vuoroa päivässä (matka-aika n. 3 tuntia). Saint Charles juna-asemalta on n. 3 km kohteeseen. Marseilen rautatieasemalta lähtee noin 200 junavuoroa päivässä.

Metro: Metropysäkille on 200m kohteesta.

Kartta ja lisäinformaatiota